Artikel

ING beste M&A huis bij Nederlandse en Europese M&A Awards

Redactie, 19-12-2016

 

ING werd deze week uitgeroepen tot Best Dutch M&A House tijdens de jaarlijkse Dutch M&A Awards van Alex van Groningen. Laetitia Thate, Head of Acquisition Finance bij ING, won voor het tweede opeenvolgende jaar de award voor Best Aquisition Finance Banker. De week ervoor werd ING ook gekozen tot Benelux M&A Financial Adviser of the Year 2016 tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Europese M&A Awards van het toonaangevende vakmedium Mergermarket.


"We zijn heel blij met deze erkenning", zegt Robert Specken, Head of Corporate Finance M&A Nederland. "Om onze klanten in de Benelux optimaal te bedienen, streven we ernaar om buitengewoon goede kwaliteit te leveren. Nederlandse klanten hebben daarbij veel baat bij het voortdurend groeiende internationale netwerk van ING. De Nederlandse M&A-markt wordt steeds breder, diverser en internationaler en ING zorgt dat haar model daarop aansluit. Het is een zeer prettige opsteker voor ons team dat deze benadering wordt bekroond met awards door zowel de Europese prijs van Mergermarket als de Nederlandse prijs van Alex van Groningen."

 

De award voor Laetitia Thate is opnieuw een erkenning voor haar als adviseur en natuurlijk voor ING als prominente partij in de markt voor overnamefinanciering,

 

Bij Alex van Groningen is er een combinatie van de M&A league tables en de stemmen van managers uit het Nederlandse bedrijfsleven, investeerders en adviseurs die meedoen aan een uitgebreid onderzoek. De awards van Mergermarket worden toegekend aan partijen die zich bij complexe fusie- en overnametransacties met creatief advieswerk hebben onderscheiden.

 

Bij het jureringsproces wordt op basis van de zogeheten leage tables van Mergermarket een shortlist gemaakt, waarna een jury van experts de kandidaten beoordeelt.
 

 

print

 

Thema: Organisatie

Reacties

Er is nog niet gereageerd op dit artikel

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn

 

  [ Inloggen / Registreren ]