Corporate

BWP betrokken bij Friesland Bank Migratie

BWP, 01-12-2013

 

BWP is intensief betrokken bij de migratie van Friesland Bank klanten naar Rabobank.

 

In maart 2013 startte BWP in opdracht van Friesland Bank met het inrichten van het Centraal Dossier Loket (CDL). In nauwe samenwerking met de afdeling Facilitair Bedrijf / Operational Services van de bank en in afstemming met het deelprogramma Bedrijfsmanagement van het Migratie Friesland Bank programma is een projectonderdeel opgezet dat, vooruitlopend op de tranches waarin producten van Friesland Bank naar Rabobank worden overgezet, dossierinformatie uitlevert naar andere organisatieonderdelen. Lokale Rabobanken en het centraal ingerichte Data Entry Centre (DEC) krijgen zakelijke klantdossiers geschoond, gesorteerd, digitaal en voorzien van een overzichtelijke rapportage tijdig door het CDL aangeleverd. Klantdossiers van andere productsoorten worden, conform de verhuisstrategie van het migratie programma, fysiek ondergebracht bij Iron Mountain, uitgesplitst per organisatieonderdeel.

 

Project professionals van BWP zijn eveneens betrokkenen bij het uitvoeren van migratie tranches door het Data Entry Centre (DEC), onder meer in de rollen van kwaliteitsmedewerker en teamleider.

 

Tenslotte zijn een aantal van onze project professionals aan de slag bij Lokale Rabobanken om het project Migratie Friesland Bank Klanten lokaal te ondersteunen.

 

print

 

Thema: BWP

Reacties

Er is nog niet gereageerd op dit artikel

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn

 

  [ Inloggen / Registreren ]